Singapore | Sedap sangat ke sampai beratur panjang macam ni | Get Viral Clicks
Send Me One Million FREE Guaranteed Visitors

Singapore | Sedap sangat ke sampai beratur panjang macam ni

Share it with your friends Like

Comments

james lee says:

daging babi salai ni memang famous di singapore selalu tengok kat tv terutama kalau chinese new year.harga boleh mencecah rm100 sekilo.ada berani?hehehe

HANIFF BILL says:

cina tak perna makan

Lie Popsoda says:

mungkin macm tinggal dlm kubur koot..!?

Monaka San says:

serupa lapar kebulur je org singapo ni..kata negara kaya..

Yaze Mey says:

mcm bangang ja bebaris panjang..

neotactical says:

ehhhh babi gorengggg

raymond ho says:

Malaysia Viral:: tajuk ni sepatut …Inilah cara org yg hidup (berpelajaran) di Singapore. …Tau la ko apa maksud aku!!

Asrigopal Gopalwilcha says:

tak sedar diri orang Singapore ni,, tu la berlagak sangat nak makan pun susah,, kalo masuk malaysia alah sedih betul diorang ni makan, sampai licin langsung kuah pun tak nampak,, terlalu lapar sangat,, makanan kat Singapore mahal lagi makanan pun terhad sampai rakyat dia kelaparan hahahaha

Yakubu Fekir says:

dah mcm mannequin challenge beratur

Shyam Mamat says:

aku boleh masak megi telur mata lagi sambil tunggu giliran aku

Zaid Daud says:

kalu uncle cina yg dok maki sorang kakak kt mesin ATM tu mesti dia suka keadaan cam ni

Bulat Bulat says:

mak aii pnya laa pnjng org bratur

Shahran Farid says:

hahahaha biar betul ni

Forever Malaysia says:

Waaw…panjangnya.

Boboy Boy says:

biar lah dia punya pasal bodoh

Zack Zulhelmi says:

ohhhhhhh kedai babi golek..hakahakahak

abc def says:

babi mmg sedap la

Hanna Hafizzah says:

sinalau bakas haha

Aiqa Han says:

Alhamdulilah melayu Islam x beli tapi bangla negara Islam beli what the hell???? malu kan bangsa bangla je

Gusdur Undur says:

aku nk beratur semata2 nk beli mkanan?masa aku lagi mahal dari emas,daripada jd kayu dok beratur berjela2 panjang mcm komuter.yg paling mangkuk bila sampai turn,mkanan konon sedap tu HABIS….mau lintas jalan bunuh diri mcm yg biase DIORG2 ni buat kot.tak pun meroyan jd gile…sohai!

Zakir Turun says:

sebab sedap la org sanggup tunggu.. korang tak try lagi memangla tak tau..

Coola Pulense says:

sian, kedai makan sikit ler tu.. ikot saiz negara la, negara kecik, terhad.. tasik kenyir 2 kali ganda lg besar drpd singapore

kamarol love susintalia kamil says:

bukan nye sedap tapi makan free bro

HAQIM RODZI x_O says:

Babi masak kicap patut la bnyk cina

Dhiya Abdullah says:

aku dh agak.mesti babi..SBB tgok SME cina

The Striker says:

stupid people knows no bound.. wasting time just to eat

Write a comment