Viral-Baby Arra kutuk dan Marah Lelaki ada bulu | Get Viral Clicks
Send Me One Million FREE Guaranteed Visitors

Viral-Baby Arra kutuk dan Marah Lelaki ada bulu

Share it with your friends Like

Comments

merr rram says:

err pompuan sundal ni…tutup la kang kang ko tu…ingat nk ke org tengok karipap kau!!!!!gila….pastu mengata org…tetek dh la belon caca hot!!!caca amoiii…blah lahh

Hidayah Abdulaziz says:

die saje nk tayang barang die tu..prasan x stiap kali buat video mst alihkan rambut..pakai singlet..pastu pgang2 area situ tu..x malu ke tnjuk kt org brg sndri..ap la nk jdi..

Morris Adam says:

Kau tu apa kurangnya muka cantik tapi tak jaga maruahnya

Mohamed Raihan says:

hi sayanggg

Alies Nalia says:

first time tngk babi mngutuk lelaki weyyyyy! excited gilerrrr! ehh babi suka hati mak bapak dia la, dia nk mngaku diri dia tu kpop ke ape. yng kau nk sbok tu knpa. tkde life ke nk kcau life org babi. ni bkn baby tau tpi ni babi!

Mastika Hamdan says:

taubat2 laaa,,,trep perfect

syafiq mansor says:

neraka x prnh pon jmput dy…dy yg terhegeh hegeh nk msok

raa chan says:

kenapa skrng prmpuan ni kejar publisiti (lpe eja) dngn cre murahh ae… aduhh cer tngk llki zman skrng ni gne kn bkat untk jadi popular.. perempuan plk sibuk tyang payudara yg knon bsr ala2 minah salehh tu.. nk bt dosa pn jngn lhaa jebakk kn skli org lain.. nk tnjuk bodoh pn jngn tnjuk kt smua org!

Nisrina Humaira says:

allah dah jadikan hang kulit putih ,cantik dan bijak tok sah la duk kutuk org plak tak reti nak bersyukurkah

Maizatul Asmida says:

dia nie reti tgok cermin ke x hah?? mgata org mcm dia bgus sgt..dgn pkai singlet sluar pendek..apa ko ingt ko cina?? moga cepat pupus la org mcm nie

farisha aini says:

ishhh mulut minah ni kalau boleh aku nak sumbat cabai biar dia rasa cam mana..bodo ke ape yang hina laki tu?kau xde bulu ke

MikiMysteryX89 says:

Lol , Sila meninggal

Puteri_ Sarah says:

kau tu spe yng nk betina x sedr diri kau hina pian tu smelh kau hina ciptaan allah

Amirulfitrifitri Fitriamirul says:

Nih islam ker eh?

Ainatul Mardiah Mohd Sofri says:

macamlh die tu cantik sngt

Snn13 says:

Ape nme laman sosial bdk ni eh.. sje kite kasi kecam skit

Snn13 says:

Eh cm tau plak die yg pian tu kuat seks.. nth2 kau tu yg kuat seks.. org sebut belon sbb org tknak direct.. org tau bnde tu x mnis didenga.. bodoh tol la minah senget ni.. baik masok je tadika blaja blik smua bnda yg kau plu tau.. n tlg bce bku sivik please

Farish Izzat says:

kau cakap pasal diri kqu ke sial…bulu kau yg Tak pernagh cukur sebenarnya

Wan Norazam says:

miskin sgt ni . tak cukup kain .

Aril Beber says:

hahhahahahhahahaha

Syariz Riz says:

pompuan gini patot gangbang je ..serabot aq ..lapa pele

Exzaty syaffiqah Mollah says:

Aq tgk muke die ni mcm keling paria letak bedak capok2 je

hamba Allah says:

dia ni mmg mntak dirogol ramai2 agaknya. pikir cantik???!!!! blah la!!!

officiall Tengku Aurora says:

jntan takpe diye buat bnyk mne pon diye tak rosak beby ara oi pompuan kalau kene, tak ke hilang selera jodoh kau nnty tu pon kalw ada lelaki nk kwin dngn awak beby ara

Muhammad Najibiman says:

aku rase ko ni bodo lah babyara xsenonoh pkai bju kurang sopan pakai seksi2 ko ingat ko cntik sngat ke baruah

aikal alone says:

Yaallah,,sekiranya engkau ampunilah perempuan ini,,kerana ia telah membuat dosa,,diakhir zaman ini

Write a comment