Viral David Teo kena Lempang kurang ajarr dgn Najib Razak | Get Viral Clicks
Send Me One Million FREE Guaranteed Visitors

Viral David Teo kena Lempang kurang ajarr dgn Najib Razak

Share it with your friends Like

Comments

Viral Malaysia 2.0 says:

Sambungannya: https://youtu.be/kNTzdI55ZyA

Dialog bersama Najib Razak dan Artis Malaysia Full:-
https://www.youtube.com/watch?v=QseSBsg23aw

Dibo the Jizz Dragon says:

get ready for the next battle

huhuhu lovely says:

Bak kata pepatah
Ikut rasa binasa
Ikut hati mati….
Berfikir sebelum
Melakukan sesuatu perkara adakah
Benda tu mendatangkan
Faedah atau memudaratkan
Maafkan sya..sya sekadar memberi
Nasihat….!!!

Syz Zuf says:

macam wrestling..

Reezal Ahmad says:

x payah nk cium tangan sangat laaaa….belom tentu die cium tangan mak bapak die atau abg2 ipar die ke biras die ke…ntah pape ntah

Youtube Badang says:

buat pe tu..kecoh2

Mohd Azwar Hamidi says:

x payah cite la.. bangang

David Tan says:

I really hope that people that vote for this guy and his gang really watch the video properly..

Gagak Hitam says:

x matang betul tindakan Mat Over tu…..

RythmNpOem says:

Depan PM pun ade yg berani wat camtu. Apetah lagi aku.

Luciano Tarres says:

rosyam nor batu api sial

kakiku dimukamu says:

0:52 penampar otw

Aziz Sule says:

Hahahaha dasar negara bodoh … Bangsa bangsat malayshit malingsia .. Sampai kapan gk bisa maju .. Wkwkwkwk

fazly #mat moto bkn mat rempit says:

Ok done.. semua komen kat bawah aku dah baca, video pasal lempang tu semua aq dh tengok,komen david teo, ngan mat over semua aq dh tengok..so benda hal kecik mungkin david nk suarakn pendapat die tentang naik tarah malaysia yg skang dah melampau sampai mata wang malaysia jatuh mcm tu je, ni bkn nak maju kn malaysia ni nk hancur kn malaysia,minyak naik, tarah hidup skang pun tinggi, think positive la bkn nk salah kn mne2 pihak, kita yg melayu thu nk judge orang je, bile minyak ape semua naik tahu nk marah, tapi x pandai nk bersuara, bile cina tu bersuara korang hentam die kaw kaw…Sampai nk lempang2 ape kes..btol la ape cina tu ckp die pun orang malaysia biar jelah die nk bersuara, mungkin cara die ckp mcm kurang ajar, standart la cine bile ckp melayu mmg mcm tu mcm x cukup nafas je bile bercakap, x boleh salah kan mat Over gak mungkin die terlampau "Over" tu yg die lempang david teo…kbye

Kenneth S Mallam says:

its nice using this

Latiff Bajurie says:

DT Menampilkan kebiadabannya ketika bercakap di depan PM dan halayak TN50.

Dah diberi ruang@peluang utk mulakan soalan tetapi David ..
cakap pula Rosyam tak adil..
Cuba cakap begitu kpd Pegawai Polis …jika awak ditahan ketika mmandu.
Cuba ckp begitu kpd Hakim di dlm mahkamah ketika satu2 perbicaraan.
Cuba cakap begitu kpd cikgu dlm kelas ketika David belajar subjek Pen.Moral.
Dasar kiasu…cina David ni tidak mengamalkan KESOPANAN DAN KESUSILAAN (RUKUNEGARA) kerana mindanya yg dangkal dan tak memahami aspirasi negara dlm konteks pembangunan insan.
David cuma pandai…RM RM …FILEM FILEM..GLAMOUR GLAMOUR…sahaja
Memang patut David mohon maaf kpd SEMUA

Aleeya Shafini says:

daripada mat over tampar david tu, baik tampar Lofattah lovers

mano puvarasan says:

for those who telling that David teoh patut kena tampar.. the tindakan adalah baik..I just want to tell that you guys all just racist people commenting on media… we are Malaysians… so pls stop with your racist behaviour and behave like mature people

Fazli Husaini says:

Mengikut pandangan aku lah kan, cara david teo tu bercakap tu mmg cara dia, dia tak fasih bahasa melayu, intonasi dia pun nampak lah kurang ajar bagi pandangan kita, tapi bagi aku dia berani untuk bersuara drpd korg yg sibuk jadi keyboard warrior. Kau tgok lah berapa byk bangsa melayu yg david teo ni tolong walaupun filem2 dia ni takda kualiti lgsg. Jadi takperlulah rasis, semua bangsa ada hak untuk bersuara. silalah mengutuk

TEJ Hardware says:

cuba dengar minute ke 1.09…… #kurang ajar……dia tu memang kurang ajar dari dulu,,,,,,,,,,,,apa maksudnya bila mengadu dengan najb camtu? hahahahahaha….

mesh subra says:

Laughing Matters… 3rd world country!!!

aleesha says:

aku tak rasa david teo kurang ajar pun. PM pun senyum je masa dia cakap tu. macai je yang over lebih nak tampar bagai. yang tampar tu kurang ajar aku rasa. yang sokong david kena tampar tu lebih kepada rasict je sebenarnya mentang david tu cina otak dah kena brainwash pasal isu cina-melayu. betul la david cakap si rosyam kena la adil bagi semua tanya

Mizi Izim says:

korang pernah fikir mcm aku tak?..macam mana seorang perdana menteri tidak di jaga di kiri kanannya..macam mana seorang lelaki berjalan meluru ke hadapan..perdana menteri tapi tiada tindakan..sedangkan secara logiknya , kita tidak tahu pun apa tindakan matover mungkin kah dia nak bunuh najib atau nak buat apa..sebab die jalan secara meluru…kenapa pengawal @ polis membiarkan suspek (bertindak berjalan secara meluru ke hadapan najib tanpa ada tindakan dari pengawal @polis)?
adakah ini semua rancangan ?
bila kita fikir balik secara logiknya seorang perdana menteri mesti ada pengawal di setiap bulatannya..

bakedcorn please says:

jilat lgi klo bole jilat rosyam nor

Ismail Jamadi says:

baru nak sampaikan hasrat rakyat dah jadi kecoh..APA punya program yg TDK bertamadun…rakyat bebas berbicara katanya demokrasi tulin
just pandangan orang bodoh seperti saya.

EZ PZ LEMON says:

mentaliti rakyat malaysia cam gampang,tunggu masa je

DrUmairah Aziz says:

Perancangan Allah adalah yg terbaik….
Kebenaran akan pasti terserlah jua satu hari nanti….
Dgn kuasa Allah, munculnya banyak parti politik pembangkang….Sesungguhnya mrk tidak sedar satu hari nanti mrk akan bercakaran sesama sendiri untuk merebut kerusi & kuasa….
Tak apa Najib…Tuhan tahu siapa benar & siapa salah….Serahkan pada Allah….
Tak sabaq nak tunggu PU 14….Npe lambat sgt ya….?

Muhammad Syaffiee says:

hiduk najik…klau aku belasah balik mamat tu…rakyat macam d kac bodo2..x bolh la nak brsuara…cilake

Write a comment